De verloskundigen

Petra ter Veer - BIG 49908727903

Verloskundige aan de Schie-14N

In 1999 ben ik als Friezin naar Rotterdam verhuisd. Het duurde even voordat ik mijn draai hier kon vinden, maar toen ik in 2008 als vroedvrouw kwam werken in Overschie, wist ik dat ik mijn plek had gevonden. De gevarieerde populatie van Rotterdam sprak en spreekt mij enorm aan, iedere vrouw is uniek. In onze praktijk hebben we onze werkwijze hierop aangepast: zorg naar de behoefte van de cliënte en haar partner.

Ik heb het privilege om het wonder van de geboorte van dichtbij te mogen ervaren en vrouwen te zien transformeren naar moeder, waarvoor ik nog iedere dag dankbaar ben.

In de loop der jaren veranderde de verloskundige zorg. Ondertussen richt ik me dan ook al een paar jaar op kinderwensspreekuur, anticonceptie en echoscopie, maar ook op traumaverwerking in de zwangerschap. Hiermee hoop ik volledige zorg te kunnen leveren die aansluit bij de vraag van elke vrouw, die bij ons aanklopt.

Richelle Koedood - BIG 29919373603

Richelle Koedood

Na mijn studie te hebben gevolgd in Rotterdam, heb ik eerst een jaar met veel plezier in Baarn gewerkt. Uiteindelijk bleef mijn hart toch altijd verbonden met regio Rotterdam waar ik geboren en opgegroeid ben. In 2016 ben ik hier in de praktijk komen werken, daar waar mijn passie ook bij kleinschalige en persoonlijke zorg ligt, matchte dit direct goed binnen de praktijk. 

Het mooiste aan verloskundige zijn, vind ik het voorrecht om bij zo’n bijzonder, mooi en intiem moment van het leven aanwezig te mogen zijn. Dat het lichaam in staat is van zo iets kleins, iets zo groots te maken, dat blijf ik keer op keer bewonderenswaardig vinden!

Angela van der Nat - BIG 59926580903

Verloskundige aan de Schie

Tijdens mijn opleiding in Antwerpen mocht ik al kennis maken met de praktijk. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik mij op mijn plek voelde binnen deze kleinschalige praktijk waar het mogelijk is om een vertrouwensband te creëren met de cliënt en haar partner.  Kort nadat ik mijn opleiding in 2019 afrondde ben ik dan ook terug gekomen naar de praktijk als waarneemster. Daarvoor heb ik de plek waar ik ben opgegroeid, Hendrik-Ido-Ambacht, achter mij gelaten.

Ik vind het enorm bijzonder dat ik aanwezig mag zijn bij één van de meest bijzondere momenten in het leven; de geboorte van een kindje, maar zeker ook iedere unieke weg daarnaartoe. Dankbaar ben ik, dat ik vrouwen daar ook nog eens bij mag begeleiden. Ik hoop nog veel waardevolle momenten met elkaar te creëren.