Continue begeleiding

Continue begeleiding betekent dat vrouwen, vanaf het moment dat de bevalling begonnen is, begeleid worden door een verloskundige. Vrouwen die continue begeleiding krijgen kijken meer tevreden terug op hun bevalling, hebben minder behoefte aan pijnstilling zoals een ruggenprik, hebben minder vaak een kunstverlossing of een keizersnede en bevallen sneller.

Samen met jullie kijken we tijdens de bevalling naar wat jullie nodig hebben. Sommige vrouwen hebben de behoefte om alleen te zijn tijdens het eerste stuk van de bevalling, anderen vinden het juist een fijn idee als we er zijn. Wij zullen jullie bijstaan, ook als het pas het begin van de bevalling is. Onze praktijkgrootte geeft ons de mogelijkheid om jullie de tijd te geven die jullie nodig hebben, ook tijdens bevalling.
Wij blijven bij jullie, ook als de bevalling medisch wordt en de gynaecoloog de zorg van ons overneemt. Als je al voor de bevalling bij de gynaecoloog in zorg was, maar ons kent uit de zwangerschap vinden we het geen probleem om jullie te begeleiden tijdens de bevalling, dit is uiteraard kosteloos.